söndag 10 juni 2012

Lördagkväll

Lördag var det igår. Det betydde jobb på dagen och sen ensammen kväll hemma. Eller rättare sagt ensamma dagar hemma då H åkte upp till Piteå på morgonen.
Så vad gör man när man är själv på en lördagkväll? Jo jag tog tag i mitt nya skoställ. Vårt gamla började nämligen ramla isär så nu när jag städade sist blev jag så less så det åkte i soporna. Det var inköpt på Ö&B så man kan ju inte förvänta sig så hög kvalitet. Så jag och H for runt nu i veckan och letade ett till inte nå högt pris. Tillslut blev vi less bägge två och for förbi biltema då vi bara hittat ett som gick på över 400 vilket ingen utav oss ville lägga på ett skoställ. På biltema hittade vi ett helt okej som var av furu och egentligen jättefult. Men det kostade en hundring och jag hade vit färg hemma så igår när jag kom hem från jobbet så började jag måla. Jag hade nämligen inget annat för mig. Det var inget på tvn eller nå. Jag såg på en skitdålig film medans jag väntade på att färgen skulle torka.
Nu på morgonen så kunde jag inte vänta lägre utan byggde ihop det. Jag var tvungen att göra det direkt jag klev upp och jag blev himla nöjd över resultatet. Okej det skulle blivit finare om jag hade sprutmålat men man får göra det bästa av situationen och tack vare att jag har en petig pappa som har tjatat på mig att man ska vara noga så man slipper göra om det. Helt mycket bättre att köpa ett skoställ för 400.
Dock problemet som nu kommit upp är att jag hade tänkt att göra det idag för att ha något att göra men det gick ju sådär. Men men, jag får väl se vad jag kan hitta på idag. Kanske blir det att fara förbi gymmet fast jag hade tänkt att inte göra det, men om jag får för långtråkigt så...



Måste bara få skryta lite om tårtan jag gjorde på nationaldagen. Jag och H grillade med vänner den dagen och jag gjorde en marängtårta med limecurdgrädde jordgubbar och lite riven mörk choklad.
Hur god som helst och vi fyra åt upp hela utan problem.

1 kommentar: